Hjertestarter

På siden kan du som beboer få bragt meddelelser, salg osv. Henvendelse til formanden

HJERTESTARTER


Rødekro Andelsboligforening har fået den første hjertestarter, den er blevet monteret på Birkeparken ved fælleshuset i Rødekro.

Formanden for Rødekro Andelsboligforening – Hans Chr. Nielsen – synes det var en god idé at få opsat en hjertestarter, og håber ikke det er den sidste af slagsen i boligforeningen, men det er op til de forskellige afdelinger i boligforeningen. Det er op til et afdelingsmøde i hver afdeling at tage stilling til det.

Nu er hjertestarteren opsat, men en hjertestarter som hænger på vægen er jo ikke til meget gavn, hvis ikke der også er folk som har lyst til at bringe den ud til en person som er i en situation at der er brug for en hjertestarter.

Derfor søger afdelingsbestyrelsen beboere som vil være med til at hjælpe med at bringe hjertestarteren ud hvor der er en person som har hjertestop, for her er det minutter som gør at en hjertestarter kan gøre udfaldet af et hjertestop til et fremtidig godt liv.

Der er i afdelingen 94 boliger, der skal bruges 5-6 personer der har lyst til at hjælpe ved hjertestop, du bliver ikke bare smidt ud i det og må klare dig selv, de personer som har lyst, kommer på et kursus for at blive klædt på til opgaven.

Som ung føler alle sig udødeligt, det kan formanden selv skrive under på, men pludselig kom et hjerteproblem snigende, efter en blodprop i hjertet, et hurtig reaktion fra ambulance og læger, en tur med helikopter til Odense, tænker man lidt mere på hvad der kan ske.

Det var kun en blodprop i hjertet som gik godt, men når der er hjertestop er tiden mere knap, her er det vi som naboer, og beboere i en afdeling skal stå sammen og tilbyde vor hjælp som hjerteløber, en hjælp som kan betyde forskel på liv eller død.

Se nærmere på www. Hjertestarter.dk redder liv

Rødekro Andelsboligforening afdeling12 Birkeparken, besluttede i maj måned i år efter at der var indkommet et forslag fra en beboer til afdelingsmødet om at få en hjertestarter monteret ved fælleshuset, fordi de nærmeste hjertestartere var langt væk, vi håber ved at få en hjertestarter tættere på, at vi er dækket godt ind, og også de omkringliggende parcelhuse i kvarteret også kan få gavn af en hjertestarter.

En hjertestarter er som en brandforsikring, vi håber den ikke kommer i brug.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.03 | 16:21

Svend Lykke Andersen Tak for din kommentar på hjemmesiden, det er jo beboerne som i sidste ende på afdelingsmødet bestemmer om vi har gjort arbejdet godt nok.

...
14.03 | 14:21

Jeg synes afdelingsbestyrelsen, har gjort et godt stykke arbejde, og lagt mange timer i det. Jeg synes bestemt ikke at afdelingen skal styres via facebook

...
27.07 | 09:23

Hej,

Er det muligt at leje fælleshuset fra lørdag den 15/8 til mandag den 17/8?
Gerne fra kl 12.00 lørdag til kl 12.00 mandag

Vi bor på Lindeparken

...
13.05 | 12:32

Hej, vi tænkte på om det er muligt, at leje lokalerne /fælleshuset, den 27. Juni 2020. Vi bor selv på Lindeparken 2, Rødekro. Mvh. Betina Tygesen

...
Du kan lide denne side